Vampire lips

Naast lippenstift van onder andere Maybelline New York en L’oréal ga ik ook wel eens naar de Hema. Toen ik de Mac Collectie van Rihanna zag, zag ik een mooie donkere lipstick (Bad Girl RiRi als ik het goed heb) maar aangezien ik (vooral ‘s winters) een nogal bleke huid heb, test ik liever eerst wat goedkopers uit. Mocht ik toch vinden dat een nieuwe kleur me niet zo staat, is dat door het Hema prijsje totaal geen ramp.
Zo ook deze donkerrode kleur. Ik vind de kleur verrassend mooi bij mij staan en is weer eens wat andere dan de fel rode (clowns)lippen. Ook blijft hij redelijk goed zitten!
Draag jij vaak lippenstift? En wat is jouw favorieten lippenstift merk? 

18 comments

  1. Stella says:

    Ik ben altijd eem miep met lippenstift. Ik vind het altijd zo mooi bij anderen, maar als ik het zelf op heb dan vind ik het altijd net too much voor mij. Is dat iets waar ik me met de tijd gewoon overheen kan zetten denk je? Ik vind de lippenstift ontzettend mooi staan bij je! En ik vind het echt leuk dat ik je blog ontdekt heb! Liefs, Stella.

    • mireille says:

      Tuurlijk kan je je daar over heen zetten! Ik had er in het begin ook een beetje moeite mee (vooral met lippenstift op naar school). Maar zoveel vrouwen dragen het, dus moet je je bedenken dat er niemand raar van opkijkt als jij het ook op hebt. Verder kan je denk ik het best beginnen met een rustige kleur om aan te wennen en dan durf je vanzelf meer aan; gewoon proberen en laat je anders eerst adviseren in een winkel. Heel erg bedankt voor je lieve complimentje!

Leave a Reply