Happy new dress

Met de kerstdagen voor de deur, ben ik er eindelijk wat ik aan doe. Maar na kerst komt natuurlijk ook nog Oud & Nieuw en helaas heb ik nog geen idee wat ik die avond aan moet trekken… Gelukkig zijn er verschillende websites om een perfect jurkje te vinden of een rokje of leuk topje te combineren. Vooral bij Asos en Nelly hebben ze een ruim aanbod en heb ik al veel mooie dingen gezien, alleen maken de bijkomende de twijfels het niet veel makkelijker.
Wat het wel makkelijker maakt, is een site als VoucherCloud. Daar staat een overzicht van allerlei kortingen die je in kan zetten bij die webshops. Zo hebben ze kortingen voor Nelly en Asos, maar ook voor bijvoorbeeld Lucardi en van Haren. Maar ook als je juist op zoek bent naar beauty, eten & drinken of reizen kun je bij VoucherCloud terecht. Zelf vind ik het heel handig dat de site zo’n groot overzicht heeft en qua categoriën zo breed is. Met één klik ben je bij de desbetreffende webshop en ook word aangegeven hoelang de actie nog loopt.
Zo heb ik de drie bovenstaande jurkjes via VoucherCloud in de uitverkoop bij Asos en Supertrash gevonden, heel handig en leuk als je nog opzoek bent naar een feestelijke outfit of iets anders!

7 comments

  1. Stella says:

    Wauw, bedankt voor de typ! Die website kende ik nog niet. Ik zit ook nog met m’n handen in het haar als het om een kerst en oud & nieuw outfit gaat, zucht. Ik vind de linker outfit erg leuk -wat origineel!-. Liefs, Stella.

Leave a Reply