Outfit | BOOM

Gister was het weer zo ver, op het moment dat ik naar buiten wilde gaan om outfit foto’s te nemen, begon het te regenen. Het waaide ook al lekker dus de moed zakte meteen in mijn schoenen: vandaag gaan de foto’s niet meer lukken… Gelukkig kwam ik toen op een nieuwe idee, waarom maak ik niet eens een keer foto’s binnen? Qua licht en omgeving was het even wennen, maar ik vind de foto’s verrassend goed gelukt en geven me een gezellig winter gevoel.
Dit is de manier hoe ik mijn nieuwe Nikkie sweater draag. Ik droeg er een witte blouse onder wat het extra warm maakt en natuurlijk mijn favoriete broek: een zwarte skinny!
Ik ben erg benieuwd wat jullie van de foto’s vinden en alvast een fijne kerstavond!

Sweater: Nikkie | Shirt: H&M | Skinny: Toxik3

17 comments

  1. Stella says:

    Wat Tesse zegt; heel erg leuk zo met dat kraagje! En ik vind de foto’s ook echt goed gelukt! Is altijd lastig met ‘binnen licht’! Ik doe het je niet na! Fijne kerstdagen en liefs, Stella.

Leave a Reply