Christmas

Mijn cadeautjes:
Een spaarpot met geld. Het geld kan er pas uit als ik het glas stuk sla, wat erg handig is voor het sparen! Een cadeaubon van de Zara. De DVD van ‘de Eetclub.’ Een nieuwe sportshirtje van de Hunkemöller. Een agenda voor 2014 die ik gebruik voor mijn blog. Twee vanille geurkaarsen. - Een armbandje voor bij mijn Nikkie armband. In het midden zitten twee zilveren hartjes met swarovski steentjes. - Ik vierde Sinterkerst ook met mijn vriendinnen en toen kreeg ik rendiersokken van de Hunkemöller en BB cream en eyeliner van Catrice. 

De twee kerstdagen van dit jaar zitten er ook al weer op. Ik hoop dat jullie allemaal een hele gezellig kerst gehad hebben! Mijn eerste kerstdag was dit jaar wat saaier dan de tweede. Eerste kerstdag heb ik alleen met mijn ouders, broertje en zus gevierd en pas tweede kerstdag kreeg ik mijn cadeautjes en aten we ‘s avonds met familie. Ik droeg toen een zwart peplum topje met zilveren kraaltjes aan de bovenkant met daaronder mijn leren rokje.
Ik vond het een erg gezellige kerst en ben benieuwd wat jullie gedaan hebben en of jullie nog cadeautjes gehad hebben!

10 comments

Leave a Reply