Creative mind

Vakantie is heerlijk, uitslapen, geen school en huiswerk en vrijwel niets hoeven. Maar toch zijn er momenten dat ik me een beetje verveel. Leuke dingen doen kan dan ook niet altijd en kost vaak geld. Daarom besloot ik eens iets creatiefs te doen. Om eerlijk te zijn: creatief ben ik totaal niet, dus iedereen kan doen wat ik doe. Mijn zus stond op het punt haar ‘oude’ prikbord weg te gooien dus ik eigende ik toe en pakte er wat oude tijdschriften bij. Wat knippen, prikken en inrichten et voilà, mijn eigen inspiratie bord die nu op mijn kamer hangt. Ik vind het zelf heel leuk geworden en zodra ik uitgekeken ben op de plaatjes kan ik ze binnen no time weer vervangen.
Wat vind jij van mijn bord en wat doe jij als je je verveelt?

13 comments

 1. Stella says:

  Ik vind je prikbord echt ontzettend leuk! Ik word altijd chagrijnig als ik me verveel, hihi. Ik heb helaas geen prikbord om te versieren, dus ben ik maar lekker mijn Bloglovin’ lijst met leuke artikelen door gaan spitten. Maar, echt heel erg leuk gedaan! Ik denk dat je de sticker “ik ben niet creatief” wel mag weggooien -ofzoiets-. Liefs, Stella.

 2. Kelly says:

  Wat een leuk moodboard heb je gemaakt! Handig inderdaad dat je het op zo’n soort bord hebt gedaan, kan je ze snel genoeg weer inwisselen voor nieuwe plaatjes.

 3. Mareijn says:

  Leuk ideetje, heel creatief!
  Als ik me verveel ga ik webshops bekijken en een wish-list maken, niet zo leuk voor mijn portemonee dus haha.
  xoxo Mareijn

Leave a Reply