Dress like Mi

fashion and lifestyle blog

8

Off to Antwerp

JAAAA het is eindelijk zo ver! Over drie uur zit ik samen met mijn zus in de trein naar Antwerpen. Ik heb er zoveel zin in! Ik heb al best wat artikeltjes op andere blogs gelezen over Antwerpen en iedereen is er heel enthousiast over dus ik kan niet wachten. Nog een pluspunt: het is maar 2.5 uur reizen met de trein en ons hotel is vlakbij het station!
Ik blijf twee nachtjes in Antwerpen slapen, dus ik ben woensdag aan het einde van de dag weer terug. Tot die tijd zal het stil blijven op mijn blog, want ik neem zo min mogelijk spullen mee dus ook mijn Macbook blijft thuis… Wel zou ik proberen om jullie via Instagram op de hoogte te houden en natuurlijk komt er een uitgebreid verslag als ik terug ben.
Hele fijne week allemaal en tot donderdag! liefs Mireille

ph/ Pinterest

AntwerpCitytripupdate

Mireille • 28 April, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Sara 28 April, 2014 - 6:29 am Reply

  Veel plezier, maar dat gaat vast wel goedkomen! :)

 2. Isabella 28 April, 2014 - 6:31 am Reply

  Heel veel plezier in Antwerpen! Mooie collage ook heb je gemaakt:) x

 3. Tessa 28 April, 2014 - 6:43 am Reply

  Heel veel plezier mi! Lekker shoppen!! :)
  x

 4. Jaimy en Laura 28 April, 2014 - 7:14 am Reply

  Veel plezier!

 5. Tineke 28 April, 2014 - 8:01 am Reply

  Heel veel plezier meid!
  Liefs

 6. Stella 28 April, 2014 - 9:10 am Reply

  Ik was er ook in februari, met m’n mams! Ik vind het echt een leuke stad. Heeeeel erg veel plezier! Liefs, Stella.

 7. rachelkromdijk 28 April, 2014 - 7:55 pm Reply

  wat super leuk veel plezier meid liefs,
  http://www.rachelkromdijk.nl

 8. Dagmar Valerie (ByDagmarValerie) 29 April, 2014 - 5:09 am Reply

  Aah wat heerlijk lief! Veel plezier in Antwerpen! Anne en ik hebben er ook zo’n fijne tijd gehad! Geniet ervan en ik hoop dat je onvergetelijke ervaringen op gaat doen <3

Leave a Reply


Hit Counter provided by iphone 5