Off to Antwerp

JAAAA het is eindelijk zo ver! Over drie uur zit ik samen met mijn zus in de trein naar Antwerpen. Ik heb er zoveel zin in! Ik heb al best wat artikeltjes op andere blogs gelezen over Antwerpen en iedereen is er heel enthousiast over dus ik kan niet wachten. Nog een pluspunt: het is maar 2.5 uur reizen met de trein en ons hotel is vlakbij het station!
Ik blijf twee nachtjes in Antwerpen slapen, dus ik ben woensdag aan het einde van de dag weer terug. Tot die tijd zal het stil blijven op mijn blog, want ik neem zo min mogelijk spullen mee dus ook mijn Macbook blijft thuis… Wel zou ik proberen om jullie via Instagram op de hoogte te houden en natuurlijk komt er een uitgebreid verslag als ik terug ben.
Hele fijne week allemaal en tot donderdag! liefs Mireille

ph/ Pinterest

8 thoughts on “Off to Antwerp

Leave a Reply