Antwerp in pictures

Maandagochtend ging ik samen met mijn zus voor twee dagen naar Antwerpen. Ik had er onwijs veel zin in en heb het ook heel erg naar zijn zin gehad! Maandagochtend pakten we voor elf uur de trein en om half twee kwamen we aan in hartje Antwerpen. Ons hotel was heerlijk dichtbij: schuin tegenover het station, maar tien meter lopen en dus ook perfect in het centrum.
We hebben twee nachten in het hotel geslapen, precies lang genoeg. We hebben alle opgezochten adressen en winkels bezocht. Ik kan iedereen een kort tripje naar Antwerpen aanraden, het is echt een leuke stad!
Ik heb niet eens zo heel veel foto’s gemaakt, maar wat leuke uitgezocht voor een photo diary, lees snel verder!

Ons bed in het Leonardo hotel, ik vond het er zo leuk uit zien! En het uitzicht vanuit ons raam: rechts aan het plein grensde het Centraal Station van Antwerpen.

Even snel een mirror selfie voordat we op pad gingen met de plattegrond waarop we de adressen die we wilden bezoeken hadden opgezocht. Heel handig want zo konden we precies zien waar alles was en zijn we niks vergeten.

We hebben zowat alleen maar geshopt. Ik heb niet eens het ModeMuseum bezocht… :O Wel even de Groen Plaats en de Grote Markt bezocht.

Dit was zo lekker!!! Mijn zus had een heel leuk barretje opgezocht: Quetzal Chocoladebar. Een chocolade bar, echt de hemel voor een chocolate addict als ik. We hebben beide avonden na het eten hier een toetje (ijscoupe) gehaald. Een ijscoupe bestaat uit vanille ijs met slagroom en dan kon je nog een bepaalde variant kiezen zoals links met noten of brownie en op de rechter foto met oreo koekjes. En je mocht nog een chocolade soort uit kiezen die je extra over je ijs kon kiezen of gewoon los op eten. Echt verrukkelijk, en we hadden er ook nog eens Wifi: als je in Antwerpen bent, moet je naar Quetzal!

En bij Wifi horen ook snapchats versturen, heel charming en de kwaliteit is ook WAUW!

Dankzij het shoppen ging ik met een extra tas naar huis… De hele reis lopen slepen met tassen! Ik had namelijk ook nog een propvolle schoudertas om. En ik kon België niet verlaten zonder een klein souvenirtje: Leonidas bonbons, jammie!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even mee te kijken naar mijn foto’s uit Antwerpen. Er volgt nog een post met mijn aankopen, maar één aankoop is al te bewonderen op Instagram, benieuwd?!

 

22 thoughts on “Antwerp in pictures

    1. Zeker doen! Je bent er zo, het is niet duur en twee nachten en dus drie dagen (zoals ik) is precies lang genoeg!

  1. Wat leuk om te lezen! Antwerpen lijkt me een geweldige stad, niet alleen met het winkelen maar ook de cultuur en het eten. Ik wil er heel graag nog een keer heen :D

  2. Ik woon in Antwerpen, vind het ook een hele leuke stad haha! :) in de Quetzal heb ik vroeger ook vaak gezeten, ik nam altijd witte chocolademelk (en dan kreeg je er een klein stukje brownie gratis bij!) :)

    1. Dat lijkt me ook heel leuk! Aah klinkt ook erg lekker, misschien dat ik dat ook eens neem als ik er ooit nog kom!

Leave a Reply