Dress like Mi

fashion and lifestyle blog

22

Antwerp in pictures

Maandagochtend ging ik samen met mijn zus voor twee dagen naar Antwerpen. Ik had er onwijs veel zin in en heb het ook heel erg naar zijn zin gehad! Maandagochtend pakten we voor elf uur de trein en om half twee kwamen we aan in hartje Antwerpen. Ons hotel was heerlijk dichtbij: schuin tegenover het station, maar tien meter lopen en dus ook perfect in het centrum.
We hebben twee nachten in het hotel geslapen, precies lang genoeg. We hebben alle opgezochten adressen en winkels bezocht. Ik kan iedereen een kort tripje naar Antwerpen aanraden, het is echt een leuke stad!
Ik heb niet eens zo heel veel foto’s gemaakt, maar wat leuke uitgezocht voor een photo diary, lees snel verder!

Ons bed in het Leonardo hotel, ik vond het er zo leuk uit zien! En het uitzicht vanuit ons raam: rechts aan het plein grensde het Centraal Station van Antwerpen.

Even snel een mirror selfie voordat we op pad gingen met de plattegrond waarop we de adressen die we wilden bezoeken hadden opgezocht. Heel handig want zo konden we precies zien waar alles was en zijn we niks vergeten.

We hebben zowat alleen maar geshopt. Ik heb niet eens het ModeMuseum bezocht… :O Wel even de Groen Plaats en de Grote Markt bezocht.

Dit was zo lekker!!! Mijn zus had een heel leuk barretje opgezocht: Quetzal Chocoladebar. Een chocolade bar, echt de hemel voor een chocolate addict als ik. We hebben beide avonden na het eten hier een toetje (ijscoupe) gehaald. Een ijscoupe bestaat uit vanille ijs met slagroom en dan kon je nog een bepaalde variant kiezen zoals links met noten of brownie en op de rechter foto met oreo koekjes. En je mocht nog een chocolade soort uit kiezen die je extra over je ijs kon kiezen of gewoon los op eten. Echt verrukkelijk, en we hadden er ook nog eens Wifi: als je in Antwerpen bent, moet je naar Quetzal!

En bij Wifi horen ook snapchats versturen, heel charming en de kwaliteit is ook WAUW!

Dankzij het shoppen ging ik met een extra tas naar huis… De hele reis lopen slepen met tassen! Ik had namelijk ook nog een propvolle schoudertas om. En ik kon België niet verlaten zonder een klein souvenirtje: Leonidas bonbons, jammie!

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om even mee te kijken naar mijn foto’s uit Antwerpen. Er volgt nog een post met mijn aankopen, maar één aankoop is al te bewonderen op Instagram, benieuwd?!

 

Antwerpcity tripPersonal lifeShopping

Mireille • 1 May, 2014


Previous Post

Next Post

Comments

 1. Tessa 1 May, 2014 - 8:38 am Reply

  Wat een leuke foto’s! Echt leuk dat je naar Antwerpen bent geweest!

  xxx

  • Mireille 2 May, 2014 - 6:19 am Reply

   Dankjewel Tess!

 2. Suzana 1 May, 2014 - 9:04 am Reply

  Wat hebben jullie veel plezier gehaad. Goed so. Ben blij voor jullie!

 3. Isabella 1 May, 2014 - 11:15 am Reply

  Heel leuke foto’s!
  x

 4. Tineke 1 May, 2014 - 1:51 pm Reply

  Leuke foto`s, ik wil ook ooit nog eens naar Antwerpen.
  Liefs

  • Mireille 1 May, 2014 - 2:12 pm Reply

   Zeker doen! Je bent er zo, het is niet duur en twee nachten en dus drie dagen (zoals ik) is precies lang genoeg!

 5. sistersandsisters 1 May, 2014 - 8:16 pm Reply

  leuke foto’s weer x x http://www.sistersandsisters.com

 6. Dagmar Valerie (ByDagmarValerie) 2 May, 2014 - 5:11 am Reply

  Wauw wat een geslaagde tijd heb je gehad! Super leuk om je verslagje ervan te lezen <3

  • Mireille 2 May, 2014 - 6:19 am Reply

   Leuk om te horen! Van jullie vond ik het ook leuk om te lezen xx

 7. Anne Solveig 3 May, 2014 - 8:33 pm Reply

  Super leuk om te zien!!

 8. Joyce 4 May, 2014 - 6:59 am Reply

  Leuke foto’s! Antwerpen is leuke stad en ook om te shoppen hifi

  xoxo
  Joyce
  livstyle.nl

 9. youniqueblog 4 May, 2014 - 10:12 am Reply

  Oké, jouw telefoonhoesje is echt EPIC! On topic: wat super leuk dat je in Antwerpen bent geweest. En wat zat je hotel ideaal! Lucky you <3

  • Mireille 4 May, 2014 - 4:58 pm Reply

   Dankjewel! Het hoesje is van de H&M xoxo

 10. Sharon De Waard 4 May, 2014 - 4:59 pm Reply

  Leuk! Ik wil binnenkort ook weer eens naar Antwerpen, perfect voor een kort tripje!

  • Mireille 5 May, 2014 - 7:13 am Reply

   Precies! Twee nachten zoals ik is perfect.

 11. Lemiza 5 May, 2014 - 9:18 am Reply

  Aah, super mooie foto’s heb jij gemaakt!! :)

  xx

 12. Myrthe 6 May, 2014 - 3:05 pm Reply

  Wat leuk om te lezen! Antwerpen lijkt me een geweldige stad, niet alleen met het winkelen maar ook de cultuur en het eten. Ik wil er heel graag nog een keer heen :D

 13. Amy 8 May, 2014 - 9:01 am Reply

  Dat ijs van de chocolade bar ziet er wel heeeel erg lekker uit..

 14. alexaslovelyworld 16 May, 2014 - 9:45 pm Reply

  wat leuk dat je met je zus 2 daagjes lekker weg bent geweest, ziet er erg leuk uit!

 15. chitchatontherocks 20 May, 2014 - 8:26 pm Reply

  Leeeeeuk! Antwerpen is echt één van mijn favoriete steden :-).

 16. Katrien 13 June, 2014 - 8:34 pm Reply

  Ik woon in Antwerpen, vind het ook een hele leuke stad haha! :) in de Quetzal heb ik vroeger ook vaak gezeten, ik nam altijd witte chocolademelk (en dan kreeg je er een klein stukje brownie gratis bij!) :)

  • Mireille 17 June, 2014 - 7:28 pm Reply

   Dat lijkt me ook heel leuk! Aah klinkt ook erg lekker, misschien dat ik dat ook eens neem als ik er ooit nog kom!

Leave a Reply


Hit Counter provided by iphone 5