NEW IN | Antwerp

Het is ruim een week stil geweest op mijn blog, veel te lang als je het mijn vraagt! En dat ondanks dat ik twee weken mei vakantie had… Je zou denken dat ik bulkte van de tijd om te bloggen, maar dat viel helaas tegen.
Vorige week plaatste ik mijn photo diary van Antwerpen en daarin beloofde ik ook mijn aankopen te laten zien. Oké, die zijn dus iets vertraagd, maar hé beter laat dan nooit. Lees verder om te kijken wat ik allemaal gekocht heb!

Zoals ik in mijn vorige post over Antwerpen al schreef, was ik er twee nachten en hadden we dus drie dagen om te shoppen! Mijn zus en ik hadden allebei wat adresjes opgezocht, maar uiteindelijk zijn we het beste geslaagd in de bekende straat ‘Meir.’ Die straat staat een beetje gelijk aan de Kalverstraat van Amsterdam, maar dan vond ik deze straat 10x beter. Het is een hele brede straat met letterlijk alle bekende winkels. Er was een mega H&M, echt heel groot met alle collecties in verschillende ruimtes en de grootste Hunkemoller! Daar heb ik trouwens een heel leuk fel roze hardloopjack gekocht, maar die staat niet op de foto’s.
Wat er wel op de foto’s staan: drie nieuwe broekjes. Het witte broekje is van de H&M, het roze van Forever21 en het spijkershortje heb ik bij de Sting gekocht. Verder heb ik eindelijk een goede bandeau gevonden voor onder dit hemdje en nog een heel leuk hemdje van zwart kant (ook van Forever21) die een beetje kort valt, perfect voor op de nieuwe broekjes!
Naast kleding heb ik ook nog een paar schoenen gekocht waar ik nog steeds verliefd op ben, klik hier als je ze nog niet gezien hebt en anders kunnen jullie die snel verwachten in een nieuwe outfit post!

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn nieuwe aankopen vinden en wat jullie gaan doen aankomen weekend. Ik ga morgen in ieder geval naar Amsterdam voor de tweede shootdag met het Bodieboost team. Om tien uur moet ik al in het Vondelpark zijn, pfoe dat wordt vroeg mijn bed in! Fijne avond en weekend allemaal xx

9 thoughts on “NEW IN | Antwerp

Leave a Reply