May in pictures

Wauw, de maand mei is ook al weer zo goed als voorbij. Ook al is het deze maand veel te stil geweest op mijn blog, mijn leven stond bepaald niet stil. Ik had het onwijs druk met van alles, dus lees snel verder om te zien wat ik allemaal gedaan heb!

Jammie, mijn nieuwe verslaving. Een appel uit de oven met een beetje kaneel. Echt heel lekker als tussendoortje!

Lekker door de regen naar de Amsterdam, voor de twee fotoshoot voor de BodeBoost site. Helaas regende het, maar toch was het erg gezellig! En zien jullie dat schrammetje boven mijn (v00r jullie) linker oog? Ik had mezelf gekrabd, zag er zo stom uit…

Behind the scenes met Tamara, waarmee ik op de foto ging.

Mijn nieuwe zonnebril!  :hearteyes:

Beetje jammer dat Starbucks mijn naam fout blijft schrijven…

Dit nieuw ontdekte ontbijt is zo lekker: havermoutpap met amandelmelk met wat cranberries en een blokje pure chocolade er door heen.

De afgelopen maand was het af en toe best slecht weer… Eén voordeel: ik kon mijn koltrui nog lekker aan.

Naast dat ik de afgelopen maand amper heb geblogd, heb ik ook amper gesport… Mijn motivatie was eigenlijk vrij ver te zoeken, precies zoals dit eigenlijk.

Rijstenwafels met kipfilet en avocado én eentje met pindakaas!  :hearts:

FEESTJE!  :yay:

Gelukkig was het genoeg dagen ook HEERLIJK weer, dus kon ik na een schooldag nog even lekker genieten van het zonnetje met de nieuwe ELLE.

Ik ben erg benieuwd wat jullie hebben gedaan de afgelopen maand. Examens? Of was jullie maand wel lekker rustig?

6 thoughts on “May in pictures

Leave a Reply