OUTFIT | Signs of summer

Yesss, het heeft even geduurd maar daar is ‘ie dan: een nieuwe outfit post! En meteen een outfit met blote beentjes. Op zich even wennen om mezelf met witte blote pootjes op de foto te zien, maar door alleen maar lange broeken te dragen worden ze natuurlijk nooit bruin…
Mijn eerste zomerse outfit dus, benieuwd naar wat ik precies aan had?

Ik ben van mening dat de foto’s een beetje onscherp zijn uitgepakt maar dat mag de pret niet drukken… het is heerlijk weer en dat doet me goed! Gisterochtend zat ik al om 8 uur op de fiets naar school in een kort broekje, een korte mouwen shirtje en een paar slippertjes en het was niet eens koud! Vandaag had ik dan ook graag naar het strand gegaan, maar volgende week begint mijn SE-week (8 toetsen…. :oh: ) en ik weet zeker dat ik op het strand meer met mijn ogen dicht zal liggen en er daar dus weinig van leren terechtkomt.

Nadat ik van Antwerpen terug kwam, heb ik nog even doorgeshopt in Nederland en kocht ik een nieuwe zonnebril. Ik ben erg gehecht aan mijn cat-eye model van de Primark, (die maar 1.50 euro kostte en, ondanks dat ik hem al vaak genoeg heb laten vallen, nog steeds heel is) maar ik wilde ook graag een ‘mooie’ zonnebril. Ik koos voor een pilotenbril van Ray Ban met blauw spiegelende glazen die goed bij deze blauwe outfit passen.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn outfit vinden, wat jullie dragen en doen met dit lekkere weer!

shorts VILA | top LOFTY MANNER | sunnies RAY BAN | flip flops LAZAMINI

OH! En ik ben genomineerd voor Zalando’s Blogger Award! Ik zou het heel leuk vinden als jullie op mij willen stemmen en daarmee maak je meteen kans op een voucher ter waarde van 500 euro!  :omg:

8 thoughts on “OUTFIT | Signs of summer

Leave a Reply